Attitude Sports tarjoaa Meidän Mökki lehden 3kk tilauksen!


PALKKIOMME 5€


Meidän Mökki on jokaisen mökkiläisen äänenkannattaja, rehellinen ja maanläheinen hyötylehti.

Meidän Mökki vaalii perinteistä suomalaista mökkeilykulttuuria ja auttaa ottamaan kaiken ilon irti mökkeilystä. Lehden numerot ovat monipuolisia elämys- ja tietopaketteja, joiden pääosassa ovat persoonalliset uudet ja vanhat mökkimiljööt saaristosta pohjoiseen sekä kekseliäät nikkarointi- ja remonttipuuhat. Lehti jakaa runsaasti niin muiden mökkiläisten kuin asiantuntijoiden hyväksi havaitsemia ideoita ja innostaa näin pitämään parasta mahdollista huolta omasta mökistä.

Meidän Mökin sivuilla osataan myös ottaa rennosti ja nauttia yhtä hyvin luonnosta ja luonnon antimista, kalastuksesta kuin muista vapaa-aikaa sulostuttavista harrastuksista. Anna ajatuksesi vapautua Meidän Mökin parissa!

Meidän Mökki -lehti, Tarjoushintaan 19,90€/3 kk
Lehdestä ilmestyy 12 numeroa vuodessa.
Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta.

Meillä A-lehdillä on jotain poikkeuksellista: lehden hinta ei muutu yllättäen!
Lupaamme sinulle: Jatkuva alennus säilyttää alennusprosenttisi myös ensimmäisen tilausjakson jälkeen! Pitämällä tilauksen voimassa säästät tuntuvasti euroja vuodessa. Vaikka tilauksesi on jatkuva, lähetämme laskun aina noin kuukautta ennen seuraavan tilausjakson alkua, jolloin sinulla on runsaasti aikaa lopettaa tilauksesi tai vaihtaa lehti toiseen. Jatkuvaan tilaukseen sitoutuminen on siis sinulle riskitöntä, sillä voit lopettaa tilauksesi ilman lisäkuluja koska tahansa itse chatbotilla tai osoitteessa asiakaspalvelu.alehdet.fi, soittamalla puhelinautomaattiin tai asiakaspalveluun.

Näin Meidän Mökki lehden tilaaminen ja ryhmän tukeminen tapahtuu:

  • Alla olevasta Tue ja säästä!-napista pääset A-lehtien tarjoussivuille, jossa voit tilata lehden.
  • Kun tilaus on tehty Attitude Sports saa 5€ tuen automaattisesti.
  • Tuki maksetaan myös muista A-lehtien kampanjasivulla olevien lehtien tilauksista.

Kiitos tuestasi!