Näin höydyt joka kuukausi tehtävistä tilityksistä

  • Verkkokauppa: Seurojen, joukkueiden, koululuokkien ja yhdistysten verkkokaupat ovat auki ympäri vuoden, jolloin teillä on helppo myydä tuotteita silloin kuin teille itsellenne sopii, vaikkapa tapahtumien yhteydessä.
  • Palkkiot: Tilitämme palkkiot tilillenne joka kuukausi tehdyn myynnin perusteella. Myyntiä ei ole pakko tehdä.
  • Tuotteet: Päivitämme kaikki tuotteet ja tarjoukset automaattisesti verkkokauppoihin teidän puolestanne.
  • Velvollisuudet: Teillä ei ole velvoitteita, me päivitämme ja ylläpidämme kaikkia verkkokauppoja.
  • Maksullisuus: Varainhankkija-verkkokaupat ovat täysin maksuttomia, voitte pitää verkkokaupan auki, vaikkette myisi mitään.
  • Seura & joukkueet: Seuralla voi olla oma verkkokauppa, ja omilla joukkueilla voi olla omat verkkokaupat. Seura ansaitsee joukkueidensa verkkokauppojen koko potista itse 5% Seurapalkkion, joten seura ansaitsee joukkueidensa verkkokaupoilla. Tällöin seuran ei tarvitse itse tehdä ollenkaan varainhankintaa, ellei se niin halua. Sama tarjous sisältyy myös yhdistyksille ja heidän alajaostoilleeen.
  • Verotus: Olemme kirjoittaneet verotuksesta oman artikkelin. Siinä kerromme palkkioiden olevan pääsääntäisesti ryhmillemme verovapaata tuloa. Voit lukea verotuksesta tarkemmin TÄSTÄ.

Tavoitteemme on tuoda urheiluseuroille, joukkueille, pelaajille sekä kaikille ryhmille mahdollisuus tehdä varainhankintaa jatkuvana osana heidän toimintaansa. Teillä on saatavilla oma maksuton verkkokauppa, johon päivitämme uusia tuotetarjouksia, joita teillä on helppo halutessanne myydä. Varainhankinnan aloitus onnistuu TÄSTÄ.

Laske varainhankinnan tuotto

Ryhmässä jäseniä 15 kpl

Jokainen jakaa Storytel-koodeja 3 kpl

Jokainen myy Ruutu+-koodeja 2 kpl

Jokainen myy puhelinliittymiä 3 kpl

Jokainen myy sähkösopimuksia 1 kpl

Jokainen saa Yogaia-asiakkaita 1 kpl

Ryhmä suosittelee varainhankintakampanjoita 2 kpl

Varainhankinnan tuotto min. 1625€

Mitä tämä tarkoittaa seuratoimijoille sekä joukkueiden, koululuokkien ja yhdistysten yhteyshenkilöille?

Voitte tehdä varainhankintaa verkkokaupallanne milloin vain haluatte, vaikkapa seuran ja ryhmän tapahtumien yhteydessä. Teillä ei ole velvollisuuksia myydä tuotteita tai markkinoida verkkokauppaanne, vaan me tilitämme palkkiot aina tehdyn myynnin perusteella. Palvelu on siten täysin stressitön ja huoleton.

Seurahenkilökunnalta sekä joukkueiden ja koululuokkien yhteyshenkilöiltä verkkokaupat eivät vie ylimääräistä aikaa. Me teemme kaiken ylläpidon sekä päivitämme kauppaan uusia tuotetarjouksia. Teemme lisäksi palkkiotilitykset automaattisesti seuran, joukkueiden ja koululuokkien tileille, sekä lähetämme tositteen tilityksestä sähköpostiin.

Kaikista vaivattomin tapa seuralle ansaita varoja on lisätä varainhankintaan omia joukkueitaan. Tällöin seuran ei itse tarvitse tehdä varainhankintaa, vaan seura ansaitsee joukkueidensa varainhankinnasta saamien palkkioiden lisäksi 5% Seurapalkkion. Seurapalkkio on saatavilla myös yhdistyksille, joilla on alajaostoja. Tämä on ehdottomasti helpoin tapa seuralle ansaita varoja.

Voitte lisätä joukkueita seuranne varainhankintaan seuran omalta hallintasivulta, jolloin joukkueen yhteyshenkilö saa omaan sähköpostiinsa linkin heidän omaan verkkokauppaansa sekä tarvittavat tiedot varainhankinnnan aloittamiseksi.

Mikäli haluatte kuitenkin jossakin vaiheessa sulkea verkkokauppanne, se onnistuu helposti lähettämällä meille sähköpostia.

Yhteenveto

  1. Varainhankkija-verkkokaupat ovat auki ympäri vuoden. Se ei maksa teille mitään, eikä vaadi teiltä ylläpitoa.
  2. Tilitämme pankkitilillenne kuukausittain palkkiot tehdyn myynnin perusteella. Myyntiä ei pakko tehdä.
  3. Seura ja yhdistys ansaitsevat varoja omien joukkueidensa ja alajaostojensa varainhankinnasta 5% Seurapalkkion tekemättä itse varainhankintaa.

Mikä on Varainhankkija.fi?

Varainhankkija.fi video

LISÄTIETOA VARAINHANKINNASTA


Täytä sähköpostiosoitteesi, niin saat oman varainhankintakaupan kokeiltavaksi: