Mahtavaa, kun tuet meitä!
Kiittäen Lappeenrannan Lyseon lukion taiteentekijät.Tue toimintaamme!


Lappeenrannan Lyseon lukiossa opiskellaan taiteita laajasti. Musiikin, kuvataiteen ja teatterin opinnot vahvistavat luovuutta, yritteliäisyyttä ja ryhmätaitoja. Ne antavat valmiuksia taidealojen jatko-opintoihin ja erinomaisia projektien suunnittelun ja ohjauksen taitoja mille tahansa alalle.

Lyseon taiteet eivät jää vain koulun seinien sisälle, vaan taiteet kurkottavat kohti kaupunkia ja muuta yhteiskuntaa. Siksi vuosittain toteutetaan erilaisia projekteja kaupunkilaisille ikään katsomatta - ja välillä se nimenomaan huomioiden. Esityksiä suunnataan siis lapsille, vanhuksille, nuorille, työyhteisöille ja päivänsankarille.

Lappeenrannan Lyseon taideprojektien on tarkoitus tuoda iloa ja elämää ympärillemme. Varainkeruun ja muun toiminnan tueksi on perustettu Lappeenrannan Lyseon lukion taiteiden kannatusyhdistys, jonka kautta pääset tukemaan nuoria hankkimalla jonkin sivustolla olevista edullisista tuotteista tai palveluista.

Kevään 2023 produktio on Rakuunamäen juhlatilassa esitettävä Sammon ryöstö. Kuluja syntyy pitkistä treenipäivistä, lavasteista, tekniikasta, tiloista, puvustuksesta jne. Tavoitteena on tietysti palkita opiskelijoita kovasta työstä vähintään hyvällä ruualla ja mielellään myös taideretkillä. Tähän kaikkeen me siis tarvitsemme tukeasi.

Hyppää Lappeenrannan Lyseon taiteen tukijoiden joukkoon ja keväällä Rakuunamäen katsomoon.

Tutustu Lyseon taiteisiin ja kannatusyhdistys Pönkään alla olevan linkin kautta

https://lprlyseontaideyhdistys.nettisivut.fi/

Kiittäen Lappeenrannan Lyseon lukion taiteentekijät

Lappeenrannan Lyseon lukion taiteentekijät suosittelee


PALKKIOMME 5€

Suosituin tuote! Storytel 30pvä 0€

Kuuntele Storytelin äänikirjoja 30pvä ilmaiseksi, niin saamme 5€ palkkion!

0€ 16,99€ Säästä 100%


Tue kokeilemalla Äänikirjat Sarjat ja elokuvat Puhelinliittymät Sähkösopimukset Lehdet Sisustus Vaatteet & asusteet Muut tuotteet


Lappeenrannan Lyseon lukion taiteentekijät tarjoamat tuotteet ja palvelut