Tampereen Pyrintö Naiset tarjoaa Eeva lehden 3kk tilauksen!


PALKKIOMME 5€


Eeva on Suomen syvällisin ja rakastetuin naistenlehti!

Saat joka numerossa vähintään kuusi pitkää henkilöhaastattelua, jotka vievät sinut roolien taakse, suoraan syvään päätyyn. Eevassa on aina paljon laadukasta luettavaa.

Eeva poimii joka kuukausi kulttuurin kiinnostavimmat palat juuri sinulle. Lisäksi Eeva tarjoaa inspiroivaa lifestyle-sisältöä: kauneutta, muotia, hyvinvointia ja matkailua. Lehti vie lukijan myös tuttujen ihmisten koteihin ja keittiöihin.

Osa Eevan tarjontaa ovat tapahtumat, joista merkittävin on Eevan kirjaklubi. Se kokoaa joka kuukausi yhteen satoja kirjallisuuden ystäviä

Eeva-lehti, Tarjoushintaan 19,90 €/3 kk
Lehdestä ilmestyy 12 numeroa vuodessa.
Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta.

Meillä A-lehdillä on jotain poikkeuksellista: lehden hinta ei muutu yllättäen!
Lupaamme sinulle: Jatkuva alennus säilyttää alennusprosenttisi myös ensimmäisen tilausjakson jälkeen! Pitämällä tilauksen voimassa säästät tuntuvasti euroja vuodessa. Vaikka tilauksesi on jatkuva, lähetämme laskun aina noin kuukautta ennen seuraavan tilausjakson alkua, jolloin sinulla on runsaasti aikaa lopettaa tilauksesi tai vaihtaa lehti toiseen. Jatkuvaan tilaukseen sitoutuminen on siis sinulle riskitöntä, sillä voit lopettaa tilauksesi ilman lisäkuluja koska tahansa itse chatbotilla tai osoitteessa asiakaspalvelu.alehdet.fi, soittamalla puhelinautomaattiin tai asiakaspalveluun.

Näin Eeva lehden tilaaminen ja ryhmän tukeminen tapahtuu:

  • Alla olevasta Tue ja säästä!-napista pääset A-lehtien tarjoussivuille, jossa voit tilata lehden.
  • Kun tilaus on tehty Tampereen Pyrintö Naiset saa 5€ tuen automaattisesti.
  • Tuki maksetaan myös muista A-lehtien kampanjasivulla olevien lehtien tilauksista.

Kiitos tuestasi!