Tampereen Pyrintö Naiset tarjoaa Viherpiha lehden 3kk tilauksen!


PALKKIOMME 5€


Viherpiha on kaikkien viherharrastajien oma lehti!

Intohimoisten kotipuutarhureiden tarinat ja elämykselliset pihajuttumme todistavat, että rento viherelämä tekee hyvää mielelle ja koko maailmalle.

Puutarhaesittelyjen lisäksi saat jokaisessa numerossa tietoa koriste- ja hyötykasvien kasvattamisesta ja hoitamisesta. Lisäksi kerromme kiinnostavimmat uutuudet ja ilmiöt sekä annamme jokaiseen sesonkiin sopivat ideat sisälle ja pihalle. Oletpa aloittelija tai konkari, Viherpihan vinkeillä innostut ja onnistut. 

Upota sormet multaan ja liity joukkoomme! Ei ole väliä onko puutarhasi sisällä, pihalla vai ruukuissa parvekkeella, Viherpihassa olet aina omiesi joukossa. 

Viherpiha-lehti, Tarjoushintaan 19,90€/3 kk
Lehdestä ilmestyy 12 numeroa vuodessa.
Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta.

Meillä A-lehdillä on jotain poikkeuksellista: lehden hinta ei muutu yllättäen!
Lupaamme sinulle: Jatkuva alennus säilyttää alennusprosenttisi myös ensimmäisen tilausjakson jälkeen! Pitämällä tilauksen voimassa säästät tuntuvasti euroja vuodessa. Vaikka tilauksesi on jatkuva, lähetämme laskun aina noin kuukautta ennen seuraavan tilausjakson alkua, jolloin sinulla on runsaasti aikaa lopettaa tilauksesi tai vaihtaa lehti toiseen. Jatkuvaan tilaukseen sitoutuminen on siis sinulle riskitöntä, sillä voit lopettaa tilauksesi ilman lisäkuluja koska tahansa itse chatbotilla tai osoitteessa asiakaspalvelu.alehdet.fi, soittamalla puhelinautomaattiin tai asiakaspalveluun.

Näin Viherpiha lehden tilaaminen ja ryhmän tukeminen tapahtuu:

  • Alla olevasta Tue ja säästä!-napista pääset A-lehtien tarjoussivuille, jossa voit tilata lehden.
  • Kun tilaus on tehty Tampereen Pyrintö Naiset saa 5€ tuen automaattisesti.
  • Tuki maksetaan myös muista A-lehtien kampanjasivulla olevien lehtien tilauksista.

Kiitos tuestasi!