Mahtavaa, kun tuet meitä!
Kiittäen Muuramen Syke ry.Tue toimintaamme!


Muuramen Syke ry on vuonna 2009 perustettu voimistelu- ja tanssiliikuntaseura, jonka toiminta-ajatuksena on tarjota muuramelaisille ja lähialueilla asuville mahdollisuus voimistelu- ja tanssiliikunnan harrastamiseen ja kilpailutoimintaan lähellä kotia edulliseen hintaan.

Koronatilanne on vaikuttanut myös meidän toimintaamme ja olemmekin joutuneet perumaan seuramme suuret tapahtumat, jotka ovat meille tärkeitä varainhankinnan keinoja.

Toivommekin, että yhteisöllinen seurahenki auttaa meitä sekä kannattelemaan Sykettä seurana, että jäsenistöämme tämän poikkeuksellisen ajanjakson yli. Muuramen Syke on yhteisö, jonka jäsenet yhdessä tukevat ja omalla toiminnallaan auttavat tässä vaikeassa tilanteessa, jotta seuramme toiminta voi jatkua Hyvällä Sykkeellä normaalisti tämän poikkeustilan jälkeenkin!

Auta meitä ostamalla kampanjatuotteita, joista saamme seuralle varainhankintaa.

Toimintaamme voit tukea myös ILMAISEKSI nappaamalla itsellesi esim. kuukaudeksi äänikirjat! Saamme 5€ palkkion jokaisesta kokeilujaksosta.
Sivuillamme on myös muita hyviä etuja.

-----

Syke tarjoaa voimistelu- ja tanssiliikunnan iloa vauvasta vaariin liikuntaseuran edullisin hinnoin. Monipuolisella tarjonnallaan Syke pyrkii laajentamaan ja vahvistamaan käsitystä voimistelusta ja tanssista perusliikuntamuotona ihan kaikille.

Toiminta-ajatukseen kuuluu olennaisena osana jatkuva uudistuminen jäsenten toiveita huomioiden, ohjaajien kouluttaminen ja yhteisöllisyyden tukeminen.

Tärkeimpiä arvojamme ovat liikunnanilo, terveys ja hyvinvointi, yhteisöllisyys sekä vastuullisuus.

logo Kiittäen Muuramen Syke ryÄänikirjat Suoratoistopalvelut Puhelinliittymät Lehdet Muut tuotteet


Muuramen Syke ry tarjoamat tuotteet ja palvelut