Tampereen Pyrintö Naiset tarjoaa Elisa Kirja äänikirjat – Suomen suosituin - Tue ja säästä!


PALKKIOMME 5€


Suomen laajin valikoima suomenkielisiä ääni- ja e-kirjoja

Elisa Kirjasta löydät maan laajimman valikoiman suomenkielisiä ääni- ja e-kirjoja. Suosikkikirjat kulkevat kätevästi mukanasi puhelimessa tai tabletissa. Rekisteröityminen on maksutonta. Elisa Kirjan ääni- ja e-kirjoja luet/kuuntelet helposti omalla puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain maksuttoman Elisa Kirja -sovelluksen ja tunnukset, jotka teet kädenkäänteessä rekisteröityessäsi palveluun.

Nauti maan laajimmasta valikoimasta suomenkielisiä äänikirjoja vain 16,99 €/kk. Voit kuunnella 110 tuntia kuukaudessa, myös ilman nettiyhteyttä. Paljon myös podcasteja ja pian myös e-kirjoja. Kokeile ja ihastu!

Elisa Kirja on Suomen suosituin ääni- ja e-kirjakauppa. Valikoimista löytyy maan laajin valikoima suomenkielisiä digikirjoja, jotka luet tai kuuntelet kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tutustu myös näppäriin lukulaitteisiin janauti uudenlaisesta ensiluokkaisesta lukukokemuksesta.

Näin Elisa Kirjan 45 päivän kokeilujakson avaaminen ja ryhmän tukeminen tapahtuu:

  • Alla olevasta Avaa maksuton kokeilujakso -napista pääset Elisa Kirjan tarjoussivulle, jossa voit avata 45 päivän kokeilujakson hintaan 0€. Samalla ryhmä saa 5€ tuen automaattisesti.
  • 45 päivän ilmaisjakson avaaminen vaatii maksutietojen syöttämistä. Tilaus jatkuu automaattisesti 16,99€/kk ja sen voi perua vapaasti milloin vain.

Kiitos tuestasi!