Siirry suoraan sisältöön

Helppo varainkeruu nyt helpompana kuin koskaan varainhankkija.fi – palvelun avulla

Helppo varainkeruu nyt helpompana kuin koskaan varainhankkija.fi - palvelun avulla

Todella helppo varainkeruu on nyt mahdollista Varainhankkija.fi-palvelun tuella. Helpon varainkeruun ainekset palvelussa ovat:

 • Verkkokauppa: Seurojen, joukkueiden, koululuokkien ja yhdistysten verkkokaupat ovat auki ympäri vuoden, jolloin teillä on helppo myydä tuotteita silloin kuin teille itsellenne sopii, vaikkapa tapahtumien yhteydessä.
 • Palkkiot: Tilitämme palkkiot tilillenne joka kuukausi tehdyn myynnin perusteella. Palkkiot ovat 5-30€ per tilaus.
 • Tuotteet: Tuotteina on kaikkien tuntemia brändituotteita. Tukijalle hinta on alhaisimmillaan 0€! Ryhmä saa myös tukijalle ilmaisista tuotetilauksista vähintään viiden euron palkkion. Teidän ei tarvitse käsitellä tuotteita lainkaan. Kaikki toimitukset hoidetaan puolestanne ja päivitämme tuotteet ja tarjoukset automaattisesti verkkokauppoihin puolestanne.
 • Velvollisuudet: Teille ei tule mitään velvoitteita, me päivitämme ja ylläpidämme kaikkia verkkokauppoja.
 • Maksullisuus: Varainhankkija-verkkokaupat ja sen sisältämät tuotteet ovat täysin maksuttomia, voitte pitää verkkokaupan auki, vaikkette myisi mitään.
 • Seuroille & joukkueille: Seuralla voi olla oma verkkokauppa, ja omilla joukkueilla voi olla omat verkkokaupat. Seura ansaitsee joukkueidensa verkkokauppojen koko potista itse 5% Seurapalkkion, joten seura ansaitsee joukkueidensa verkkokaupoilla. Tällöin seuran ei tarvitse itse tehdä ollenkaan varainhankintaa, ellei se niin halua. Sama tarjous sisältyy myös yhdistyksille ja heidän alajaostoilleeen.
 • Verotus: Palkkiomme ovat pääsääntöisesti ryhmille verovapaata tuloa. Voit tutustua palvelumme verottomuuden lakiperusteisiin TÄSTÄ.

Myynti tapahtuu vain jakamalla linkkiä tuote-etuihin ryhmän kanavissa, esimerkiksi somessa ja verkkosivuilla. Ryhmän jäsenet voivat lisäksi jakaa linkkiä lähipiirilleen samaan tapaan kuin tuotemyynnissä. Helppo varainkeruu jatkuvana osana toimintaa on palvelun avulla mahdollista seuroille, joukkueille, yhdistyksille sekä koululuokille.

Teillä on heti saatavilla oma maksuton verkkokauppa tuotteineen, helposti ja nopeasti. Päivitämme sinne uusia tuotetarjouksia, joita teidän on helppo halutessanne myydä. Aloita helppo varainkeruu TÄSTÄ.

Laske varainkeruun tuottoa

Ryhmässä jäseniä 15 kpl

Jokainen jakaa Storytel-koodeja 3 kpl

Jokainen myy Ruutu+-koodeja 2 kpl

Jokainen myy puhelinliittymiä 3 kpl

Jokainen myy sähkösopimuksia 1 kpl

Jokainen saa Yogaia-asiakkaita 1 kpl

Ryhmä suosittelee varainhankintakampanjoita 2 kpl

Varainhankinnan tuotto min. 1625€

Paljon muita varainhankintatuotteita on lisätty palveluun. Tukija voi kannattaa toimintaanne nyt jopa täysin ilmaiseksi 24 euron edestä lehtien ja äänikirjojen ilmaisjaksojen tilauksilla.

Helppo varainkeruu nyt helpompana kuin koskaan varainhankkija.fi - palvelun avulla

Mitä tämä tarkoittaa seuratoimijoille sekä joukkueiden, koululuokkien ja yhdistysten yhteyshenkilöille?

Helppo varainkeruu verkkokaupallanne on mahdollista toteuttaa milloin vain haluatte, esimerkiksi seuran ja ryhmän tapahtumien yhteydessä. Teillä ei ole velvollisuuksia myydä tuotteita tai markkinoida verkkokauppaanne, vaan me tilitämme palkkiot aina tehdyn myynnin perusteella. Palvelu on siten täysin stressitön ja huoleton.

Seuran henkilökunnalta sekä joukkueiden ja koululuokkien yhteyshenkilöiltä verkkokaupat eivät vie ylimääräistä aikaa. Me teemme kaiken ylläpidon sekä päivitämme kauppaan uusia tuotetarjouksia. Teemme lisäksi palkkiotilitykset automaattisesti seuran, joukkueiden ja koululuokkien tileille, sekä lähetämme tositteen tilityksestä sähköpostiin.

Helppo varainkeruu nyt helpompana kuin koskaan varainhankkija.fi - palvelun avulla

Kaikista vaivattomin tapa seuroille ansaita varoja on lisätä Varainhankkija.fi:n tarjoama ilmainen nettikauppa omille joukkueilleen. Tällöin seuran ei itse tarvitse tehdä varainkeruuta, vaan seura ansaitsee joukkueidensa varainkeruusta saamien palkkioiden lisäksi 5% Seurapalkkion. Seurapalkkio on saatavilla myös yhdistyksille, joilla on alajaostoja. Tämä on seuroille ehdottomasti helpoin tapa ansaita varoja.

Voitte lisätä joukkueita seuranne varainhankintaan seuran omalta Varainhankkija.fi-hallintasivulta, jolloin joukkueen yhteyshenkilö saa omaan sähköpostiinsa linkin heidän omaan verkkokauppaansa sekä tarvittavat tiedot varainhankinnan aloittamiseksi.

Mikäli haluatte kuitenkin jossakin vaiheessa sulkea verkkokauppanne, se onnistuu helposti lähettämällä meille sähköpostia.

HELPPO VARAINKERUU VARAINHANKKIJA.FI:SSÄ – Yhteenveto

 1. Varainhankkija-verkkokauppa on auki ympäri vuoden. Se tai tuotteet eivät maksa teille mitään, eikä kauppa vaadi teiltä ylläpitoa.
 2. Tilitämme pankkitilillenne kuukausittain palkkiot tehdyn myynnin perusteella. Myyntiä ei pakko tehdä.
 3. Tunnetut brändituotteet joista halvimmat tukijoille maksavat 0€ – ryhmlle silti aina vähintään 5€ per tilaus.
 4. Myynti tapahtuu vain jakamalla linkkiä verkkokauppaan.
 5. Seura ja yhdistys ansaitsevat varoja omien joukkueidensa ja alajaostojensa varainhankinnasta 5% Seurapalkkion tekemättä itse varainhankintaa.

Mikä on Varainhankkija.fi?

Varainhankkija.fi video

LISÄTIETOA VARAINHANKINNASTA